- Skosztowałam świetnej sałaty, niezłego dorsza, zostałam zbombardowana świetnym risotto i kapitalnymi pastami – tak w swoim najnowszym przewodniku "151 Najlepszych restauracji i hoteli w Polsce", ostrowską restaurację Bombardini opisuje Magda Gessler. - "Niezwykle cieszy nas to wyróżnienie, zwłaszcza od osoby znanej z mocno wyśrubowanych wymagań"
Ostrowska restauracja Bombardini znalazła się w gronie lokali wydawnictwa EDIPRESSE, pt. "Poziomki 2016/2017 - Gdzie najlepiej zjeść i wyspać się w Polsce?", a także w publikacji, pt. "151 Najlepszych restauracji i hoteli w Polsce" wydawnictwa Pascal.
Magda Gessler nie szczędzi pochwał pod adresem lokalu i pisze: - Dania przywodziły mi dobre lokale w Warszawie (…) Chociaż karcie trochę brakuje do ideału, można w niej znaleźć prawdziwe perełki.
- Niezwykle cieszy nas to wyróżnienie, zwłaszcza od osoby znanej z mocno wyśrubowanych wymagań - dziękujemy ! :):):) - odpowiada na swoim profilu restauracja.
Jesteśmy ciekawi państwa opinii na temat tego lokalu.
fot.magdagessler.pl